Milsing EU projekt

Privola

Milsing d.o.o., Velika cesta 99, 10000 Zagreb, OIB 02914711498, kao Voditelj osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.milsing.hr i da će biti obrađeni.

Ovime slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka, ime i prezime, naziv ljekarničke ustanove koji sadrži osobno ime i prezime, grad, adresa, e-mail adresa i telefonski broj, u svrhu:

a) slanja općenitih informativnih obavijesti o novostima koje se tiču aktivnosti Platforme, kao što su vremenski ograničene akcijske kampanje, informacije o novim proizvodima i uslugama, ponude poslova i usluga,
b) marketinške ankete, istraživanje zadovoljstva tržišta i kupca,
c) automatizirano ciljanje ponuda, prilagođeno posebno vašim potrebama i preferencijama.

Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Privolu niste dužni prihvatiti.

U slučaju vašeg odobrenja, a radi pružanja informacija o novim proizvodima i uslugama sa vama u kontakt stupamo preko sljedećih komunikacijskih kanala; telefonski poziv, SMS, elektronička pošta (e-mail) te pismeno (pošta).

Milsing će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, Zaštiti osobnih podataka i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

U svako doba, možete opozvati u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja te odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: dpo@milsing.hr. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Natural Wealth Biorela Nutripharm Osteo Bi-Flex Mikeda Chocowise Lectranal Juicy Slim TurboLax L direct Nature’s Bounty


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj