Milsing EU projekt

Natural Wealth – Superbrands Croatia

Najveći uspjeh Natural Wealtha svakako je velik broj zadovoljnih i odanih potrošača što mu je i donijelo mjesto tržišnog lidera.

Bilo da se radi o očuvanju zdravlja, prevenciji bolesti ili dopuni standardnom liječenju, u širokom asortimanu Natural Wealtha uvijek možete pronaći pravo rješenje.

Naš trud i entuzijazam da zadovoljimo današnje visoke zahtjeve potrošača kontinuirano se nagrađuju, a uz brojna svjetska priznanja, posebno smo ponosni na titulu Superbrands Croatia 2013/14. kojom je Natural Wealth već petu godinu zaredom uvršten među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj. Iza atraktivnog dizajna i upečatljivih narančastih bočica i kutija Natural Wealtha „krije“ se preko 70 različitih formulacija čiji je prvi sastojak uvijek isti – beskompromisna kvaliteta.

Zato ne iznenađuje što je Natural Wealth u Hrvatskoj, ali i šire, već godinama sinonim za vitamine i zdravlje.

Milijun zadovoljnih i odanih potrošača neprestano nas motiviraju da nudimo nove proizvode i unaprijeđujemo postojeće formulacije, slijedeći svjetske trendove s područja nutricionizma. Posebna briga posvećuje se interesima modernog čovjeka koji sve češće odabire vitamine, minerale i druge prirodne pripravke u svrhu poboljšanja prehrane i kvalitete života, ali i zaštite zdravlja. U širokom asortimanu Natural Wealtha uvijek možete pronaći najbolje rješenje za svoje specifične potrebe – od dječje dobi pa sve do zlatnih godina. Posvećenost Natural Wealtha zdravstvenim potrebama potrošača prepoznali su i ljekarnici pa su Natural Wealth proizvodi danas rado preporučeni i dostupni u svakoj ljekarni.

superbrands 2013/2014 superbrands 2011/2012 superbradnds 2010 superbradnds 2009 superbradnds 2008

Natural Wealth Biorela Nutripharm Osteo Bi-Flex Mikeda Chocowise Lectranal Juicy Slim TurboLax L direct Nature’s Bounty


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj