Milsing EU projekt

Zaštita osobnih podataka Moj.Milsing.hr

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za Milsing d.o.o., Velika cesta 99, 10000 Zagreb, OIB: 02914711498, napravljena je sukladno Općoj Uredbi (EU) broja 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od dana 27. travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.

Opći podaci

Za obradu podataka odgovoran je Milsing d.o.o., Velika cesta 99, 10000 Zagreb, OIB: 02914711498 .
Kontakt podaci putem kojih se mogu dobiti sve informacije u vezi obrade i korištenja osobnih podataka su:
broj telefona: 01 6379 444
e-mail: dpo@milsing.hr
adresa: Velika cesta 99, 10 000 Zagreb

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Milsing d.o.o. obrađuje vaše osobne podatke koje ste nam povjerili putem newslettera, nagradnih natječaja, nagradnih igara te vaših privola danih u svrhu kontaktiranja radi pružanja informacija o novim proizvodima i uslugama.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na Newsletter su: e-mail adresa.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem nagradnih igara i natječaja su npr. ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj mobitela, broj telefona i dr., sukladno pravilima nagradnih natječaja ili nagradnih igara koji se javno objavljuju na internet stranicama koje su navedene uz svaki nagradni natječaj odnosno nagradnu  igru.

Osobni podaci koji se mogu prikupljati u svrhu kontaktiranja radi pružanja informacija o novim proizvodima i uslugama, ovisno o vašoj privoli su: ime i prezime, godina rođenja, adresa, grad i poštanski broj, e-mail, broj telefona, broj mobitela.

Svrha, način obrade i čuvanje osobnih podataka

Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola.

Prikupljeni podaci neće se ni na koji način učiniti dostupnim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu.

Svi podaci brišu se prestankom svrhe u koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka, osim u slučaju ako je uložen prigovor na proizvod ili uslugu u roku, sve do konačnog dovršetka postupaka po prigovoru u skladu s važećim propisima.

Moguće je da se umjesto brisanja podaci anonimiziraju. U tom se slučaju trajno miču svi podaci povezani s osobom.

U slučaju vašeg odobrenja, a radi pružanja informacija o novim proizvodima i uslugama sa vama u kontakt stupamo preko sljedećih komunikacijskih kanala za koje ste nam dali privolu:

Upravljanje privolama za obradu osobnih podataka

Privolu za korištenje vaših osobnih podataka radi pružanja informacija o novim proizvodima i uslugama (promocijama, pogodnostima, vijestima) te prijavu na Newsletter možete opozvati u bilo kojem trenutku.

Ako ponovno želite dati svoju privolu, to možete učiniti na isti način kao i kod opoziva iste.

Promjenu privole (potpuni ili djelomični opoziv, odnosno ponovno davanje privole) možete izvršiti na način da nam se obratite putem e-maila: dpo@milsing.hr ili putem pošte na adresu: Velika cesta 99, 10000 Zagreb.

Ukoliko opozovete dane privole, vaše podatke više nećemo upotrebljavati u navedene svrhe, no to može rezultirati nemogućnošću korištenja nekim dodatnim pogodnostima koje su vezane za njih.

Prava korisnika

Korisnik u svako doba ima slijedeća prava:

 Trenutni status: PrihvaćenoTrenutni status: Odbijeno

Kako biste ostvarili svoja prava, molimo vas da nas kontaktirate. Obratite se kontaktu na dnu stranice. Ukoliko imate pritužbu o načinu na koji koristimo vaše podatke, obratite nam se. Također imate mogućnost podnijeti žalbu nadzornom tijelu (Agenciji za zaštitu osobnih podataka).

Ako biste se nekim od navedenih prava koristili prečesto i s očitom namjerom zlouporabe, možemo naplatiti administrativnu pristojbu ili odbiti obraditi vaš zahtjev.

Pravila o korištenju kolačića

Dokaz o pristanku/privoli

Ovaj je dokument  napravljen u smislu zadovoljavanja Zakona o zaštiti osobnih podataka. Sadržavat će Politiku korištenja kolačića te Postavke privole za kolačiće koji će služiti kao dokaz pristanka za vremensku zonu i regiju naznačenu ispod. Za više informacija o ovom dokumentu molimo vas da posjetite https://complianz.io/consent.

Ova je izjava o kolačićima zadnji put ažurirana 13. studenog 2019. te se odnosi na građane Europskog ekonomskog područja.

Uvod

Naša internetska stranica, https://www.milsing.hr (nadalje: „internetska stranica“) koristi kolačiće i ostale slične tehnologije (zbog pojednostavljenja se sve te tehnologije nazivaju „kolačićima“). Kolačići su postavljeni od treće strane koju smo angažirali. U dokumentu koji se nalazi niže informirat ćemo vas o korištenju kolačića na našoj internetskoj stranici.

Što su kolačići?

Kolačić je mala, jednostavna datoteka koji se šalje zajedno s ovom web stranicom, a vaš pretraživač je sprema na tvrdi disk vašeg računala ili nekog drugog uređaja. Pohranjene informacije mogu biti vraćene na naš server ili na servere trećih strana tijekom naknadne posjete našoj internetskoj stranici.

Što je skripta?

Skripta je dio programskog koda koji se koristi u svrhu ispravnog funkcioniranja te interaktivnosti internetske stranice. Ovaj se kod izvršava na našem serveru ili na vašem uređaju.

Što je web beacon?

Web beacon ili pixel tag je mali, nevidljivi dio teksta ili slika na internetskoj stranici koji se koriste za praćenje prometa na internetskoj stranici. Kako bi to bilo moguće, razni podaci o vama se pohranjuju koristeći web beacone.

Privola

Kada po prvi put posjećujete našu internetsku stranicu, pokazat će vam se pop-up sa objašnjenjem kolačića. U trenutku kada kliknete na „Omogući sve kolačiće“, dajete privolu za korištenje svih kolačića i plug-inova (dodataka) kao što je opisano u pop up-u i ovoj izjavi o kolačićima. Vi možete onemogućiti korištenje kolačića preko vašeg pretraživača, no imajte na umu da naša internetska stranica u tom slučaju možda neće biti ispravno prikazana.

Treće strane

Napravili smo ugovor o uporabi kolačića s drugim tvrtkama koje postavljaju kolačiće.

Međutim, ne možemo garantirati da će treća strana s vašim podacima postupati na odgovoran i siguran način. Strane poput Google-a smatraju se neovisnim kontrolorima podataka s obzirom na GDPR. Preporučamo vam da pročitate izjave o privatnosti tih kompanija.

Vrste kolačića

Tehnički ili funkcionalni kolačići

Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi internetske stranice ispravno funkcioniraju te da vaše korisničke preferencije ostanu poznate. Postavljanjem funkcionalnih kolačića, mi vam olakšavamo posjet našoj internetskoj stranici. Na taj način ne morate neprestano unositi iste informacije pri posjeti našoj internetskoj stranici te će, primjerice, odabrani proizvodi ostati u vašoj košarici dok ih ne platite. Ovi kolačići možda budu postavljeni bez vaše privole.

Analitički kolačići

Budući da se statistika anonimno prati, nema potrebe za traženjem privole kako bi se postavili analitički kolačići.

Oglašivački kolačići

Na ovoj internetskoj stranici koristimo oglašivačke kolačiće koji nam omogućuju da vam personaliziramo oglase te da imamo uvid u rezultate kampanje. To se bazira na profilu koji kreiramo temeljem vaših klikova i surfanja na i izvan internetske stranice. Ovi kolačići povezuju vas, posjetitelja internetske stranice, s jedinstvenim identifikacijskim kodom kako ne biste vidjeli isti oglas više od jednog puta. Kako ovi kolačići prate vašu online aktivnost, moramo vas tražiti privolu za korištenje istih.

Društveno-mrežni kolačići

Na našu smo internetsku stranicu postavili i ikone za pristup Facebook-u i Instagramu kako bismo promovirali internetsku stranicu i omogućili funkciju dijeljenja na društvenim mrežama poput Facebook-a i Instagrama. Ove ikone funkcioniraju tako da uzimaju dijelove koda koji dolaze direktno od Facebook-a i Instagrama. Taj kod postavlja kolačiće. Ikone društvenih mreža također mogu pohraniti i obrađivati određene informacije tako da vam se može prikazati personalizirani oglas.

Molimo vas da pročitate Izjavu o privatnosti ovih društvenih mreža (koja je podložna promjeni), kako biste saznali što više o vašim osobnim podacima koje oni obrađuju pomoću ovih kolačića. Podaci koje oni pronađu će biti u što je većoj mjeri moguće lišeni osobnih podataka korisnika. Facebook i Instagram nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama.

Uključivanje, isključivanje i brisanje kolačića

Vi možete sami, koristeći svoj internetski pretraživač, automatski ili manualno izbrisati kolačiće. Također možete specificirati koje kolačiće ne želite postaviti. Imate i opciju da promijenite postavke svog internetskog pretraživača tako da dobijete obavijest svaki put kad vam se kolačić postavi. Za više informacija o ovim opcijama pogledajte upute koje se nalaze u odlomku Pomoć vašeg internetskog pretraživača.

Molimo vas da imate na umu da se naša internetska stranica možda neće ispravno prikazivati ako se svi kolačići onemoguće. Ukoliko izbrišete kolačiće u vašem internetskom pretraživaču, oni će se ponovno postaviti ukoliko date privolu kada ponovno budete pristupali našoj internetskoj stranici.

Kontakt

Za sva pitanja i/ili komentare o našoj politici kolačića, molimo vas da nas kontaktirate koristeći ove podatke:

Milsing d.o.o
Velika cesta 99
HR- 10020 Zagreb
Croatia

Email: dpo@milsing.hr
Broj telefona: +38516379444

Natural Wealth Biorela Nutripharm Osteo Bi-Flex Mikeda Chocowise Lectranal Juicy Slim TurboLax L direct Nature’s Bounty


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj